Onderhoud CV installaties

Heeft u het ook al eens meegemaakt dat na het zomerseizoen op het moment dat het kouder ging worden en u de verwarming nodig had, deze het niet meer deed? Het is erg vervelend dat de verwarming u letterlijk in de kou laat staan op het moment dat u die zo hard nodig heeft! 

Het is belangrijk dat u jaarlijks uw verwarmingsapparaten laat controleren en onderhouden. Dit voorkomt narigheid in de winter. Wi-safety kan dit onderhoud voor uitvoeren conform de nieuwste CO richtlijnen. Deze richtlijnen zijn ingevoerd om Koolmonoxide (CO) te voorkomen, wat levens bedreigend is. We kijken naar de staat van het toestel, doen metingen rookgaszijdig, en controleren de rookgasafvoer of deze goed geplaatst is en voorzien van ophangbeugels. Deze beugels voorkomen dat de rookgasafvoer uit elkaar valt en u de rookgassen waaronder koolmonoxide in uw huis krijgt. Wij onderhouden en repareren onder andere: CV-ketels en luchtverwarmers tot 45 Kilowatt. 

Wilt u advies over een goede installatie, dan kunt u daarvoor ook bij ons terecht. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord en geven u graag een goed advies. Voor het jaarlijkse onderhoud van uw apparatuur kunt u bij ons tegen gunstige prijzen een contract afsluiten of 1 keer onderhoud laten uitvoeren. Mail of bel ons voor een perfecte aanbieding. Wij kunnen uw nieuwe CV ketel natuurlijk ook leveren en plaatsen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.